aA
Už grotų atsidūrė Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamo Alvydo Laurinavičiaus, pravarde „Luras“, 26 metų sūnus Deividas Laurinavičius.
Kovo 11-ąją paryčiais jį sulaikė Jonavos rajono policija. D.Laurinavičius yra įtariamas su dviem bendrininkais išžaginęs dvi nepilnametes.

„Luro“ sūnus su savo bendraamžiu draugu, gyvenančiu Kaišiadorių rajone, į policijos areštinę buvo išvežtas iš Šešuvos kaime (Jonavos r.) esančio viešbučio „Senas bebras“, kur praleido audringą naktį.

Trečiasis šios orgijos dalyvis sugebėjo pasprukti – jo tebeieškoma. Policija į pakelėje įsikūrusį restoraną su viešbučiu atvyko apie penktą valandą ryto – po to, kai gavo telefono pranešimą apie išžagintas šešiolikmetes.

Teigiama, kad trys merginos, leidusios laiką restorane, susipažino su trimis vaikinais. Šie buvo užsisakę 120 litų kainuojančius viešbučio kambarius. Netrukus ten atsidūrė dvi nepilnametės.

Ar įtariamieji naudojo smurtą, paaiškės atlikus nukentėjusiosioms teismo medicinos ekspertizę. Kol kas nėra aišku ir tai, kodėl į policiją nesikreipė trečioji mergina.

Šios kaunietės policijos pareigūnams pasakojo, kad jos prievarta buvo nutemptos į iš anksto jaunuolių užsakytus kambarius ir ten išžagintos. Išžaginimo aplinkybes tirianti Jonavos rajono prokuratūra nusikaltimo aplinkybių kol kas nekomentuoja bei neatskleidžia įtariamųjų pavardžių.

Sulaikytasis D.Laurinavičius yra vienas iš dviejų Alvydo ir Violetos Laurinavičių vaikų. Artimu Henriko Daktaro aplinkos žmogumi laikomas, o pastaruoju metu sveikatos problemų turintis „Luras“ į policijos akiratį dėl nusikalstamos veiklos jau kurį laiką nepatenka.

"Lietuvos rytas"