aA
Katinas
Katinas
© DELFI
80 metų Gerardas Daigle nusprendė išmaudyti savo papūgėlę vonioje. Paleidęs vandenį šeimininkas neatsargiai aptaškė maudynes stebėjusį rudą kailiniuotą įnamį Touti (Tūtį). Įsiutintas netikėto dušo katinas vienu šuoliu atsidūrė ant Gerardo nugaros ir gerokai jį apdraskė.

Išgirdusi vyro riksmą, jo žmona Francine Gagnon (Fransina Ganjon)atskubėjo į pagalbą. Apsiginklavusi šluota moteris sugebėjo katiną neutralizuoti ir sutuoktiniai užsibarikadavo nuo augintinio vonioje, iš kur katinas jiems neleido išeiti.

„Aš išgelbėjau Gerardą – pasakojo nukentėjusiojo žmona policijai, - kitaip jis būtų žuvęs“. Beje, ji taip pat gavo keletą įdrėskimų.

Specialių tarnybų darbutojams šiaip taip pavyko užmigdyti keturis kilogramus sveriantį Touti. Jam buvo padarytas skrodimas, tačiau veterinarijos tarnybos darbuotojai abejoja, ar gyvūnas kuo nors sirgo.

Ponas Daigle ir ponia Gagnon buvo nuvežti į ligoninę, kur jiems buvo suteikta būtina pagalba.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.