aA
Klausimas

Sveiki,

Norėčiau pradėti vartoti kontraceptines tabletes. Niekada anksčiau nesu jų gėrusi. Jų tokia galybė, kurias pasirinkti? Girdėjau, kad minimalius šalutinius poveikius ( svorio padidėjimas, lytinio potraukio sumažėjimas ir pan.) turi Mirelle. Ar galėčiau pradėti nuo jų, o gal patartumėte kitokias? Mėnesinių ciklas nėra visada reguliarus, bet šios dienos praeina be didesnio vargo.

Dėkoju iš anksto.
Pagarbiai,
Auksė, 24 m.

Atsakymas

LOGEST yra kontraceptinės tabletės, skirtos pradedančioms. Jose yra optimaliausia hormonų kombinacija, todėl gerai toleruojamos ir gerai sureguliuoja ciklą. MIRELLE yra pačios mažiausios hormonų dozės - savijauta dažniausiai nepasikeičia, bet galimas tepliojimas pirmaisiais vartojimo mėnesiais.

Pačios naujausios kontraceptinės tabletės JEANINE ne tik vienos patikimiausių ir saugiausių, bet ir sumažina plaukų bei odos riebumą, plaukų slinkimą. JEANINE gerai toleruojamos, nesukelia depresijos ir lytinio potraukio sumažėjimo, nes kontraceptinis poveikis pasireiškia pačiose kiaušidėse, o ne per centrus smegenyse. Tai naujoviškas preparatas, privalumais gerokai lenkiantis ankstesnes tabletes.

Taigi, miela Aukse, pasirinkimas labai didelis.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.