aA
Dienos įvykių apžvalga televizijoje, kurią veda apsinuoginusios žurnalistės, Maskvoje susilaukė tokios stulbinančios sėkmės, kad Rusijos politikai netgi stoja į eilę, norėdami patekti į šią laidą.
"Apnuoginta tiesa" tapo kultine televizijos laida. Naujienų pranešėjos prieš kamerą nusirenginėja, beveik nuogos žurnalistės ima interviu arba paskelbia orų prognozes.

Tačiau tai neatbaido Valstybės Dūmos deputatų atvykti į šou ir atsakinėti į gundančių žurnalisčių užduodamus klausimus.

Aleksandras Salyjus, Komunistų partijos atstovas, apie savo sutikimą dalyvauti laidoje kalbėjo: "Aš juk nenusirengiau savo drabužių. Aš tikrai nekreipiau jokio dėmesio į merginą, sėdinčią prieš mane, o stengiausi įsivaizduoti ją apsirengusią."

"Nusirenginėjanti moteris ir rimtos naujienos yra nesuderinami dalykai," kalbėjo televizijos laidos autorius Sergejus Moskvinas. "Kartu tai tampa komedija. Žiūrovai nebesiklauso, kas yra kalbama, o tik žiūri."

Intelektualų nuomone, "Apnuoginta tiesa" - tai greičiau šiuolaikinių Rusijos politikų ir žurnalistų satyra.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.