aA
Atrodo, kad Prezidento Rolando Pakso sveikata rūpinsis ne vien Lena Lolišvili. "Aš lieku Prezidento Valdo Adamkaus asmeninis gydytojas - tik tiek ir žinau", - nukirto Vilniaus universiteto Santariškių ligoninės Pulmonologijos ir alergologijos klinikos direktorius prof. Remigijus Nargėla, paklaustas, ar nenumano, kam iš diplomuotų gydytojų teks garbė rūpintis Prezidento Rolando Pakso sveikata.
Lena Lolišvili
Lena Lolišvili
Prezidento R.Pakso patarėja valstybės sveikatos apsaugos politikos klausimais Vitalė Vinickienė taip pat sakė neturinti jokio supratimo, kas taps asmeniniu R.Pakso gydytoju. Ji net suabejojo, ar tokio gydytojo Prezidentui apskritai reikia.

O "Ekstros" šaltiniai teigia, kad asmeniniu dabartinio Prezidento gydytoju gali tapti Vilniaus universitetinės greitosios pagalbos ligoninės II chirurgijos skyriaus vedėjas Edmundas Gaidamonis. Paklaustas apie tai garsus pilvo chirurgas tepratarė, kad oficialiai jam tokių pareigų dar niekas nesiūlė, bet kalbų apie tai ir jis jau girdėjęs. Į klausimą, ar jam yra tekę seniau gydyti R.Paksą, chirurgas neatsakė nei taip, nei ne.

Šiandien "Ekstroje" skaitykite:

Profesorius savo aukų neatsiprašė

Frakuotas dirigentas buvo palaikytas oficiantu

Nusenę Kinijos vadovai nesistengia išlaikyti savo postų