aA
Britų laikraščiai negailėjo pagyrų karalienei Elizabeth II (Elžbietai), pagaliau pralaužusiai ledus santykiuose su ilgamete savo sūnaus, sosto paveldėtojo princo Charleso (Čarlzo) mylimąja.
"Laimingi giminaičiai" skelbė laikraščio "Sunday Mirror" antraštė virš pranešimo apie karalienės pietus su Camilla Parker Bowles (Kamila Parker Baulz). Karališkieji metraštininkai pavadino tai istoriniu susitikimu.

Tai buvo pirmas oficialus abiejų moterų susitikimas nuo to laiko, kai daugiau kaip prieš metus Charlesas ir Camilla viešai pasirodė kartu.

Pasak laikraščio "Sunday People", karalienė nutraukė savo ilgai rodytą priešiškumą Camillai, "atverdama kelią jos sutuoktuvėms su princu Charlesu".

Tačiau rūmų šaltiniai priminė, kad Charlesas yra pasakęs, kad neketina vesti antrą kartą.

Bekingemo rūmų atstovas spaudai patvirtino susitikimo faktą, pranešdamas, kad karalienė ir Camilla kartu su dar beveik 100 svečių dalyvavo pokylyje, kurį Charlsesas surengė buvusio Graikijos karaliaus Constatine (Konstantino) 60-mečio proga.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.