aA
Pranešimai, kad aktorė Michelle Pfeiffer nebuvo įleista į “Tūkstantmečio namus” Londone, buvo tik mitas, trečiadienį pareiškė pramogų parko atstovė.
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Šią savaitę Britanijos spaudoje pasirodė straipsniai, kuriuose buvo rašoma, kad po to, kai Holivudo žvaigždė kartu su dviem savo vaikais nebuvo įleista į parką, vėliau jiems buvo pasiūlytas atsiprašymas ir oficialus pakvietimas aplankyti “Tūkstantmečio namus” dar kartą.

Tačiau trečiadienį išaiškėjo, kad “Tūkstantmečio namai” tapo viso labo tik paskalų ir žiniasklaidos mitų auka.

“Mes sulaukėme nepatvirtintų pranešimų, kad Michelle Pfeiffer apsilankė pas mus,” sakė kompanijos “New Millenium Experience”, vadovaujančios “Tūkstantmečio namams”, atstovė.

“Tačiau kai susisiekėme su jos vadybininkais, jie patvirtino, kad aktorė tuo metu buvo Londone, bet tikrai neužsuko į pramogų parką.”

Paskalos pradėjo sklisti dar vasario mėnesį, kai Pfeiffer, reklamuodama savo naująjį filmą “The Story Of Us” (Pasakojimas apie mus), apsilankė Londone, tačiau šią savaitę laikraštis “Evening Standard” ir vėl užsiminė apie tą nesusipratimą.

Nors “Tūkstantmečio namai” tapo pačia populiariausia vieta tarp turistų, tačiau visgi nenusipelnė žiniasklaidos palankumo.

1.14 milijardą dolerių kainavusio pramogų parko vadovai teigė šiais metais besitikintys sulaukti 6-7 milijonų lankytojų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.