aA
Vienos didžiausių Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų "Viešųjų ryšių projektai" projektų direktoriaus pareigas nuo birželio 1 dienos pradeda eiti buvęs vyriausiasis žurnalo "Veidas" redaktorius Aurelijus Katkevičius.
"Labai džiaugiuosi galėdamas į mūsų sparčiai augančią bendrovę priimti vieną geriausių Lietuvos analitikų ir įvaizdžio specialistų", sakė "Viešųjų ryšių projektų" direktorius Mykolas Katkus. Anot jo, tai, kad tokią didelę patirtį turintys specialistai pasirenka viešųjų ryšių verslą, rodo vis didėjantį šios profesijos prestižą ir svarbą Lietuvoje.

Pasak A. Katkevičiaus, jo sprendimą dirbti ryšių su visuomene srityje paskatino tai, jog ryšių su visuomene verslas yra viena perspektyviausių Lietuvos verslo sričių.

"Preliminariais skaičiavimais, vien praėjusiais metais ryšių su visuomene rinka Lietuvoje išaugo maždaug trigubai", tvirtino M. Katkus. Pasak jo, perspektyviausios ryšių su visuomene sritys šiuo metu yra interaktyvūs ryšiai su visuomene, mokymai ir probleminių projektų sprendimai.

Trejus metus veikiantys "Viešųjų ryšių projektai" šiemet iš ryšių su visuomene paslaugų veiklos planuoja gauti daugiau kaip vieną milijoną litų pajamų.

Šiuo metu "Viešųjų ryšių projektai" dirba su tokiais klientais, kaip "Bitė GSM", "Vivendi", "Litesko", "Alna", "Rubikon prodimpeksas".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.