aA
Lietuvos keliuose šią savaitę įvyko 81 autoavarija, kuriose 4 žmonės žuvo ir 97 buvo sužeisti, iš jų 20 vaikų. Lietuvos viešosios policijos biuro Eismo priežiūros tarnybos vyresniosios inspektorės Daivos Žilinskaitės teigimu, labai daug avarijų padaro neblaivūs vairuotojai.
Tokiu būdu Šakių rajone, ties Briedžių kaimu (kelyje Šakiai-Plokščiai), dėl saugaus greičio nesilaikymo automobilio "Volkswagen Passat" nesuvaldė neblaivus 42 metų Leonas Puidokas. Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir keletą kartų vertėsi. Eismo įvykio metu sužalojimus patyręs priekinėje sėdynėje sėdėjęs 53 metų vyras ligoninėje mirė. Taip pat buvo sužaloti vairuotojas ir 52 metų keleivis - abu jie paguldyti į ligoninę.

Šakių rajono Kirmiškių kaime (kelyje Vilkaviškis-Kudirkos Naumiestis-Šakiai) posūkyje, lenkdamas kitą automobilį, saugaus greičio nepasirinko "Audi 80" vairavęs neblaivus 18-metis Egidijus Liubinas. Automobilis, nuvažiavęs nuo kelio, atsitrenkė į medį. Dėl patirtų sužalojimų vairuotojas, neturintis vairuotojo pažymėjimo, paguldytas į ligoninę.

Kauno rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 118-ajame kilometre, automobilis "Volkswagen Golf", vairuojamas 28 metų kauniečio, partrenkė ir mirtinai sužalojo į važiuojamąją dalį įėjusią 72 metų moterį, šio rajono Babtų gyventoją.

Kaune, Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvių sankryžoje, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo beveik baigusią pereiti važiuojamąją gatvės dalį 76 metų pėsčiąją. Eismo nelaimės aplinkybės tiriamos.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.