aA
Naujausio tyrimo duomenimis, sėkmingiausia pokalbio internete pradžia - "Gal galėčiau tau pasiūlyti ką nors išgerti?".
Kaip rašo britų dienraštis "The Daily Express", kuriuo remiasi ELTA, tyrimo metu paaiškėjo, jog, norint padaryti pašnekovui įspūdį, geriausiai "suveikia" paprastesnės, pasenusios frazės.

"Snack-a-Jacks" atliktos tūkstančio jaunuolių apklausos duomenimis, geriau tiesiai išsakyti savo mintis, nei būti sąmojingam ir originaliam.

Tyrimo metu paaiškėjo, jog didžiausią pasisekimą pokalbio pradžioje užtikrina šios penkios frazės: "Gal galėčiau pasiūlyti ką nors išgerti?", "Tu manęs nepažįsti, tačiau naktį aš tave sapnavau", "Ar labai skaudėjo, kai iškritai iš dangaus?", "Gal galėčiau pasiūlyti ką nors išgerti, ar viskas, ko tu nori tėra pinigai?" ir "Ar tiki meile iš pirmo žvilgsnio, ar man vėl teks pro tave praeiti?".

Tuo tarpu prasčiausios frazės pokalbio internete užmezgimui yra: "Kokius tu mėgsti kiaušinius? Apvaisintus?", "Ar tavo kelnėse kopėčios ar laiptai į dangų?", "Šis kūnas po penkių minučių išeina, paskubėk" ir "Tavo drabužiai puikiai atrodo ant mano miegamojo grindų".

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.