aA
Be įprastos rinkimų atributikos - partijos simboliais ir šūkiais išmargintų bukletų, rašiklių ir šokoladukų, Estijos politikai, bandydami patraukti rinkėjus parlamento rinkimų išvakarėse, žada savo šalininkams ir brangesnių dovanų, tarkim, kompiuterių.
Centro partijos agitatoriai Taline dalija lyderio Edgaro Savisaaro (Edgaro Savisaro) portretu papuoštą kryžiažodį, kurį išsprendusieji galės dalyvauti loterijoje ir, jei pasiseks, laimėti vieną iš penkių kompiuterių.

Vienas iš "Respublikos" partijos lyderių Tonis Paltsas (Tenis Paltsas) savo vardu išsiuntinėjo sostinės gyventojams klausimų sąrašą, žadėdamas atsakiusiems į jį loteriją, kurioje galima laimėti 20 tūkst. kronų kainuojančią buitinę techniką.

Nuosaikieji užsakė spektaklį ir sukvietė visus partijos narius bei svečius, tarp kurių buvo ir kultūros, švietimo, sveikatos apsaugos veikėjų. Kaip pranešė vietos laikraštis "Virumaa Teataja", salės nuoma kainavo 16 tūkst. kronų.

Užsienio reikalų ministrė Kristiina Ojuland (Kristyna Ojuland) ir Ida Vyraus apskrities seniūnas Reinas Adma, įrašyti Reformų partijos sąraše, ketina rengti poilsio vakarus ir dalyvauti juose drauge su žinomais humoristais bei estrados atlikėjais.

Ką tik atsistatydinęs vidaus reikalų ministras, centristas Ainas Seppikas (Ainas Sepikas) Lėjėnės apskrityje dalyvaus teatralizuotame Ožkos metų sutikime.

Parlamento rinkimai Estijoje vyks kovo 2 dieną.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.