aA
Kerčės sąsiauryje Juodojoje jūroje Rusijos laivo kapitonas paprašė pasieniečių pagalbos, pareikšdamas, kad jo laive yra teroristų. Vėliau paaiškėjo, kad kapitonui sutriko psichika dėl to, kad jis tris mėnesius nebuvo išlipęs į krantą.
Sea
Kaip pranešė trečiadienį Ukrainos pasienio kariuomenės spaudos tarnybos viršininkas Serchijus Podubnas, antradienio vakarą V.M.Imamovas - laivo "Omskij-144", plaukiojančio su Rusijos vėliava maršrutu Samsunas-Taganrogas, kapitonas pranešė per radiją Kerčės laivų eismo reguliavimo centro budėtojui, jog laive yra teroristų, kurie iš jo kažko reikalauja, ir paprašė, kad į laivą atvyktų ginkluoti pasieniečiai.

Apie incidentą Ukrainos pasieniečiai pranešė kolegoms Rusijoje. Į laivą atvyko dvi grupės Rusijos ir Ukrainos pasieniečių, kurie pamatė, kad kapitonui aptemęs protas ir jį reikia gydyti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.