aA
Klausimas

Sveika, Andrėja,

Leiskite pasidžiaugti jūsų skiltimi - su įdomumu ją skaitau.

Taip pat norėjau pasitarti su jumis kūno dėl odos priežiūros.

Esu 27 metų. Mano ūgis 168, svoris 74 kg. Niekuomet liekna nebuvau, tačiau dabar esu tvirtai pasiryžusi per pora mėnesių atsikratyti 10kg, o vėliau dar daugiau. Pradėjau derinti maistą ir aktyviau nei iki šiol sportuoti.

Gal galite patarti kokias priemones ir procedūras taikyti kūno odai, kad ši nesuglebtų, neišryškėtų strijos, o svarbiausia - kad krūtinė neprarastų formos? Kokios procedūros taikomos grožio salonuose Vilniuje, o ką galima taikyti namuose?

Atsakymas

Miela skaitytoja,

labai svarbu kūną pradėti tepti kremais prieš strijas, kurie stipriai atstato odos elastingumą. Juos reikėtų tepti kasdien ryte, vakare - šlaunų, pilvo, krūtinės, sėdmenų sritis. Tokių produktų Jūs galite rasti vaistinėse ar spec. parduotuvėse. Vien mes turime apie 5 produktus iš skirtingų firmų: M120, KLERADERM, Slevert. Papildomai prie kremų dar yra spec. ampulės, kurias galima naudoti 2-3 kartus per savaitę, jos labai sustiprina kremų poveikį. Salonuose kūno stangrinimui daromos labai įvairios procedūros. Tik pasižiūrėjęs gali nuspręsti, kokios procedūros reikia konkrečiai Jūsų atveju.

Jeigu turite dar klausimu, rašykite arba skambinkite man tel.: 215 34 17.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.