aA
Vienas rumunų verslininkas žmonai kas mėnesį moka maždaug po 1 700 litų, kad ši jam grįžus namo nepultų ieškoti priekabių. Nicolae Popa, kuriam priklauso maisto produktus importuojanti bendrovė Alba Julijos mieste, teigia šios sutarties griebęsis kaip paskutinio šiaudo.
"Verslas sekasi gerai, tačiau jis suryja visą mano energiją. Skambina krūvos klientų, ir per dieną telefonu kalbu po keturias penkias valandas, - sakė vyras laikraščiui "Libertatea". - Taigi vakare parėjęs namo būnu toks išvargęs, kad noriu tik griūti į lovą. Esant tokioms sąlygoms, sudariau su žmona sandėrį: kol ji prie manęs nekimba, moku jai kas mėnesį po 500 dolerių".

Žmona Maria, dirbanti programuotoja ir didžiumą laiko praleidžianti prie kompiuterio, tikina sandėriu esanti patenkinta, nors ir neatmeta atsitiktinių klaidų galimybės.

"Buvo atvejų, kai paprasčiausiai negalėjau tesėti savo pažado... bet ką man daryti, jeigu visą dieną praleidžiu prie kompiuterio ir neturiu su kuo pasišnekėti?", - sakė ji.

Popų šeima kartu gyvena jau septynerius metus. Šiuo metu jie planuoja pradėti kūdikį - tuomet, pasikeitus gyvenimo aplinkybėms, ponia Popa vardan taikos ir ramybės namuose žada pareikalauti dvigubo atlyginimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.