aA
Vienas gražiausių Holivudo aktorių, tėvas ir aktorės Angelinos Jolie vyras Bradas Pittas netrukus išleis ekologiškai švarios kosmetikos kūnui liniją. Tokiu būdu aktorius tikisi surinkti kelis milijonus dolerių labdaringiems tikslams, praneša „Pravda“.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
© Scanpix
B. Pittas pasirašė sutartį su JAV kosmetikos korporacija „Kiehl’s“, leidžiančią 100 proc. ekologiškai švarius kūno priežiūros losjonus – „Aloe Vera Biodegradable Liquid Body Cleanser“.

Tiesa, aktorius reikalavo, kad ant produkto pakuotės jokiu būdu nebūtų nei jo vardo, nei nuotraukos. Losjono flakonas kainuos 16,5 JAV dolerio.

Visas pelnas, gautas už prekybą losjonu, bus pervedamas į „JPF Eco Systems“ labdaros fondą, įkurtą bendradarbiaujant „Kiehl’s“ ir B. Pittui. Partneriai tikisi, kad tokiu būdu uždirbs ne mažiau 1 mln. JAV dolerių. Visi šie pinigai bus skirti ekologinėms problemoms spręsti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.