aA
Juozas Imbrasas
Juozas Imbrasas
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
„Manome, kad kainos yra per didelės ir kažkas nori iš to uždirbti“, – „Lietuvos rytui“ aiškino sostinės meras Juozas Imbrasas.

Departamentui atsiųstame rašte savivaldybė sutinka sumokėti 40 tūkst. Lt, o dar 30 tūkst. Lt ji įvertina savo suteiktas paslaugas – aplinkos tvarkymą, viešosios tvarkos palaikymą, biotualetus.

Paklaustas apie R. Vaigino minimą susitarimą už viską mokėti perpus, J. Imbrasas pyktelėjo: „Ką reiškia – pritarėme? Diskutavome, šnekėjome – gal tiek, gal ne tiek. Ką aš žinau. Nesu viešųjų renginių specialistas [...] Kalbantis su departamento atstovais negalėjo dalyvauti administracijos direktorius, kiti. Po to susirinkime dar kartą ir buvo išdėstyta argumentų, kad kainos per didelės“.

Lrt.lt primena, kad žiniasklaidoje skelbta, jog sutiktuvės atsiėjo 240 tūkst. Lt. Tačiau jose nedalyvavo sidabrą ir bronzą Lietuvai padovanoję penkiakovininkai Edvinas Krungolcas bei Andrejus Zadneprovskis, nes esą būtų buvę per brangu pakeisti jų lėktuvų bilietus – tai būtų atsiėję 14 tūkst. Lt.

www.lrt.lt