aA
4 val. ryto, o aš vis negaliu užmigti. Ir nors šiandien reikia eiti į darbą, neramu – esu užlipusi ant lūžtančios bangos… Pirmąkart Jį pamačiau šią žiemą ir supratau, kad norėčiau dar kartą kada sutikti. Susitikome po maždaug pusmečio. Kadangi sėdėjome šalia vienas kito, bendravau tik su Juo – tarsi sąmoningai "blokavau" jį nuo kitų bendraujančių rato.
Vasaros romanas. Ant lūžtančios bangos
Gėlė
© Corbis
Tą pačią dieną sulaukiau daug dėmesio – domėjosi manimi, kas ir kaip… Seniai jau nebuvau gavusi tokio kiekio SMS ir teigiamų emocijų – aš šypsojausi. Galiausiai jau vakare Jis pasiūlė užsukti į svečius kavos. Pasiūlymą priėmiau.

Bendravome prie puodelio kavos, o beišeinant buvau pričiupta – mes mylėjomės. Bene pirmąkart gyvenime buvau pagauta tokios gaivališkos aistros ir svarbiausia – man patiko būti su Juo!

Jis mane traukė savo vidumi ir seksualiai, nors viduje maištavau – ar man užtenka to, ką gaunu per trumpus susibėgimus. O jų nebuvo daug – prasidėjo mano atostogos, išvykau į užsienį. Sugrįžus vėl susitikome.

Tačiau vanduo dažniausiai nestovi vietoje... Ir kai keletą kartų negavau atsakymo į rašytus laiškus, labai išgyvenau. Mano galvoje atsirado didelė sumaištis, nežinojau, kaip elgtis, buvo skaudu, jog išdrįsau į savo erdvę vėl įsileisti vyrą. Bendravome vis mažiau, nedrįsau Jo užsiėmusio trukdyti.

Gerbiu Jį už atvirumą, už paaiškinimą, kodėl taip elgiasi. Pas jį bando sugrįžti mergina, su kuria kelerius metus draugavo. Jis tikisi, jog jiems pavyks būti kartu. Turbūt Jis Ją myli.

Nesitikėjau tąkart per pietus išgirsti tokio prisipažinimo ir šiąnakt, rašydama laišką, suvokiu, jog realiai šios informacijos mano protas dar nepriėmė. Sunku kol kas įsivaizduoti, jog netikėtai prasidėjęs bendravimas su mane traukiančiu žmogumi ims ir staiga nutrūks, tad gavusi pasiūlymą "kartais privačiai susitikti" ir toliau, kol jis "dar niekam nėra įsipareigojęs", neatsisakiau.

Netgi su sąlyga – jog su manimi nebebendraus, jei Jis tikrai lieka su buvusia drauge.

Nemaniau, kad galėjau kada ryžtis tokiam pasirinkimui. Taip, man patinka, kad Jis yra agresyvus, ambicingas ir gal net tai, kad sunkiai pasiekiamas. Tačiau vidun skverbiasi mintis, jog būdama šalia jo nesijaučiu patraukli, trokštama, protinga, seksuali. Jis nemoka sakyti komplimentų, o ar jų nesako tik man? O ar komplimentai čia svarbiausi?

Labai bijau, jog užlipusi ant aštrios bangos galiu smarkiai susižeisti. Tačiau šiomis akimirkomis gyvenu tuo, ką turiu – bandau įkvėpti oro banguojančioje jūroje. Ar pavyks? Parodys laikas.

Ieva

Atsiųskite savo meilės istoriją konkursui ir laimėkite šaunių prizų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.