aA
Joniškio ligoninės priėmimo skyriaus medikai pagalbą suteikė visiškai girtam šešiolikmečiui. Vaikinas į ligoninę atėjo pats, prašė sutvarstyti sužalotą veidą, tačiau daugiau nieko nepajėgė paaiškinti, mat buvo toks girtas, kad beveik nebegalėjo kalbėti.
Alkoholis, gėrimai, pienas, degtinė
© D.Tunkūno nuotr.
Medikai iškvietė policiją. Pareigūnai pamatavo alkoholio kiekį vaikino organizme - matuoklis parodė 5,28 promilės, tai yra kiekis, gerokai viršijantis gyvybei nepavojingą dozę. Policija nepilnametį išsivežė į areštinę.

Pareigūnai Šlapakių kaime surado ir iškvietė mirtinai girto paauglio tėvus.

Vaikinas iš areštinės išleistas tik kartu su tėvais. Joniškio rajono vaiko teisių apsaugos tarnyba tikina nieko apie incidentą nežinanti.

Panašus pranešimas gautas ir iš Telšių- ligoninės reanimacijos skyriuje atsidūrė trylikametis, kuriam diagnozuota koma, nes vaikas buvo visiškai girtas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.