aA
Pirmadienį, Šiauliuose susidūrus vilkikui ir lengvajam automobiliui žuvo pastarojo keleivis, praneša LNK „Žinios“. Trisdešimtmečio vyro vairuojamas sunkvežimis „Scania“ kelio vingyje išvažiavo į priešingą eismo juostą ir rėžėsi į priešais atvažiuojantį „Ford Galaxy“.
Automobiliai, automagistralė, kelias, eismas
© Corbis
Sunkvežimis trenkėsi į lengvojo automobilio vairuotojo pusę. Mašina nulėkė nuo kelio. Prispaustą „Ford“ vairuotoją iš automobilio ištraukė ugniagesiai. Sunkią galvos traumą patyręs 47-erių metų vyras buvo nuvežtas į reanimaciją. Ten netrukus mirė.

Sunkvežimio vairuotojas per avariją nenukentėjo. Jis tikina, kad avarija įvyko dėl slidaus kelio.

Ugniagesiai cheminėmis priemonėmis nuvalė kelią. Bus tiriama, ar ant dangos buvo išpilta naftos produktų. Neatmetama, kad sunkvežimo vairuotojas šlapiame kelyje galėjo važiuoti nesaugiu greičiu. „Scania“ vairuotojas buvo neblaivus, alkotesterio pagalba jam nustatytas 0,81 promilės girtumas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.