aA
Amerikiečiai vyrai galbūt galvoja, kad jie yra “kieti”, tačiau neseniai atlikta apklausa parodė, kad tai ne visai tiesa.
Žurnale “Men’s Health” rašoma, kad kiekvienas amerikietis vidutiniškai mylisi 79 kartus per metus, t.y. jie mylisi vienuolika su puse karto per savaitę – du kartus rečiau negu vyrai, kitose šalyse.

Dar labiau stebinantis atradimas yra tai, kad amerikiečiai masturbuojasi taip dažnai kaip ir mylisi.

Beje, tiems Amerikos Romeo, kuriems negana 11 su puse karto per savaitę, žurnale pateikiamas geras patarimas. Anot redaktoriaus, tokie vyriškiai turėtų skirti pasimatymus prancūzėms, rusėms arba italėms, nes jos “yra du kartus labiau linkusios už amerikietes mylėtis jau pirmąją bendravimo savaitę”.

Kalbant apie mylėjimosi trukmę, reikėtų pažymėti, kad amerikiečiai taip pat nėra ir “maratono bėgikai”. Kaip rašoma žurnale, jie mylisi vidutiniškai 14 minučių.

Amerikiečiai vyrai yra linkę į neištikimybę. Tikimybė, kad vedęs amerikietis išduos savo žmoną su kita moterimi, yra 1 prieš 4.3, kai tuo tarpu, tikimybė, kad amerikietė išduos savo vyrą, yra 1 prieš 8.3.

Kiekvienas amerikietis per savo gyvenimą turi vidutiniškai 12.4 sekso partnerių, amerikietė – 4.

Kalbant apie amerikiečių vaisingumą, reikia pripažinti, kad šioje srityje jie niekam neprilygsta.

Amerikiečių vyrų spermos mililitre yra apie 100 milijonų spermatozoidų. Tai tikrai labai geras rodiklis, nes apvaisinimui pakanka, kad spermos mililitre būtų nors 20 milijonų spermatozoidų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.