aA
Penktadienį, apie 21.35 val., Marijampolėje blaivi 19-metė marijampolietė A. B., vairuodama automobilį „Renault 19“, Gedimino-Vasaros gatvių sankryžoje sukdama į kairę nedavė kelio priešpriešai lygiareikšmiu keliu tiesiai važiavusiam motociklui Kawasaki ZR-7, kurį vairavo taip pat blaivus 21-erių metų amžiaus marijampolietis A. G., ir susidūrė su juo.
Greitoji medicinos pagalba
Greitoji medicinos pagalba
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Kaip informuoja Marijampolės policija, eismo įvykio metu buvo apgadintos abi transporto priemonės bei sužalota automobilio vairuotoja. Ji buvo paguldyta į ligoninę nustačius krūtinės sumušimą.

Motociklo vairuotojas A. G., kuriam nustatyta dešinio šlaunikaulio lūžimas, kairio blauzdikaulio lūžimas, dešinio stipinkaulio lūžimas, stuburo sumušimas ir abiejų kojų odos nubrozdinimai, buvo paguldytas į traumatologijos skyrių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.