aA
Pirmadienį Vokietijos greitkeliu A2 iš Bielefeldo į Hanoverį su mažu autobusu „VW Sprinter“ su kemperiu važiuojantys devyni lietuviai pateko į avariją netoli miesto Bad Oeynhausen (80 km į vakarus nuo Hanoverio), pranešama vlothoer-anzeiger.de.
Autobuso ratas
Autobuso ratas
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Leidžiantis nuo stataus kalno staiga į šonus pradėjo mėtytis autobuso velkama priekaba. Kai ji kliudė dešinėje važiavusį sunkvežimį, lietuvio vairuojamas automobilis trenkėsi į kelio viduryje esančią užtvarą.

Nuo smūgio iškrito šoninės bei užpakalinės autobuso durelės.

Kaip praneša vietos policija, smūgis iš automobilio išsviedė visus saugos diržų neprisisegusius keleivius. Visi devyni keleiviai buvo sužeisti, keturi iš jų – sunkiai.

39 metų lietuvis vairuotojas su sunkiais galvos sužeidimais buvo paguldytas į ligoninę. Kartu keliavusi trisdešimtmetė lietuvė šiandien naktį ligoninėje mirė.

Penki avarijoje nesunkiai sužeisti vaikai bei paaugliai nuvežti į vaikų kliniką mieste Minden, pranešama vlothoer-anzeiger.de.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.