aA
"Ar mes maži vaikai, kad reikia už rankyčių vedžioti!" - savaitgalį niurnėjo muitininkų sąskrydžio dalyviai. Jie piktinosi reikalavimu pasirašyti saugaus stovyklavimo instrukcijas. Bet ir šie parašai nepadėjo išvengti tragedijos, rašo „Lietuvos rytas“.
Vandens telkinys
Vandens telkinys
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Bebrusų ežere (Molėtų r.) ir jo pakrantėse vakar jau trečia diena ieškota praėjusį savaitgalį dingusio Muitinės departamento pažeidimų prevencijos skyriaus viršininko pavaduotojo 34 metų Sigito Banevičiaus.

Į vyro paieškas įsitraukę policijos pareigūnai, kariai savanoriai, kinologai su šunimis, narai gelbėtojai ir dingusiojo bendradarbiai muitininkai pirmadienį jau nebeturėjo vilčių jį rasti gyvą. Labiausiai tikėtina, kad Bebrusų ežeras kol kas negrąžina nuskendusio vilniečio kūno.

Tačiau tarp daugiau nei šimto drauge su S.Banevičiumi prie ežero buvusių jo bendradarbių neatsirado nė vieno mačiusio, kaip ir kada plaukti nemokantis vyriškis išėjo maudytis.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.