aA
Penktadienį, balandžio 11 d., apie 16 val., Raseiniuose, pareigūnų teisėtam reikalavimui sustoti nepakluso automobilio „VW Golf“ vairuotojas ir, padidinęs greitį, nuvažiavo Ariogalos kryptimi. Prie Raseinių rajono policijos komisariato patrulių persekioti bėglį prisijungė Kauno miesto Vyriausiojo policijos komisariato eismo priežiūros magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnai.
Ginklas
Indijoje surengtoje parodoje „Pažink savo armiją“ mergaitė žiūri pro ginklo vamzdį.
© Reuters/Scanpix
Dėl didelio greičio ir „VW Golf“ vairuotojo veiksmų, kuris mėgino taranuoti tarnybinį patrulių automobilį, kilo pavojus eismo saugumui ir aplinkiniams.

Kaip praneša Raseinių policija, perspėjamaisiais šūviais pareigūnai dar kartą pabandė sustabdyti persekiojamąjį, tačiau ir šį kartą jam nepaklusus, peršovė automobilio padangas. Vairuotojas iš automobilio spruko ir nubėgo į šalia kelio esantį mišką.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo, automobilyje pareigūnai rado apie 50 litrų skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą.

Automobilį vairavęs asmuo policijai žinomas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.