aA
Keturios 17-20 metų merginos penktadienį ryte žuvo avarijoje šalia Lenkijos miesto Ščučino, kelyje tarp Lomžos ir Grajevo, skelbia wspolczesna.pl. Lietuvos bendrovei priklausantis krovininis automobilis taranavo „Polonez“ su merginomis, nustūmė mašiną į griovį ir ją prispaudė.
Eismo įvykyje žuvo 4-ios lengvuoju automobiliu vykusios merginos, trys iš jų seserys.

Kaip pranešė policija, „Polonez“ išvažiavo iš šalutinio kelio. Už keliasdešimties metrų automobilis sustojo ir laukė galimybės pasukti į kairę. Tuo metu į jį atsitrenkė iš paskos dideliu greičiu važiavęs „Renault“. Nuo smūgio „Polonez“ išlėkė į priešpriešinio eismo juostą priešais lietuvišką krovininį automobilį, kuris vežė automobilius.

Sunkvežimis nustūmė „Polonez“ į griovį ir jį prispaudė. Kaip praneša Lietuvos radijas, lietuvišką sunkvežimį vairavo vairuotojas iš Ukrainos.

Kelias, kuriame nutiko nelaimė, buvo uždarytas krovininiams automobiliams penkias valandas.

Kaip pranešė policijos atstovas Kamilas Tomaszczukas, įvykyje žuvo dvi 17 metų, 19 ir 20 metų merginos. Tiek 19-metis „Renault“ vairuotojas, tiek sunkvežimio vairuotojas buvo blaivūs.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.