aA
Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno valdybos pareigūnas Mindaugas Vasiliauskas traukiasi iš tarnybos. Penktadienį STT vadovas Žimantas Pacevičius patenkino jo prašymą – iš darbo šokėjos Editos Daniūtės vyras išeis kitą savaitę.
Edita, Evita ir Mindaugas Vasiliauskai
Edita, Evita ir Mindaugas Vasiliauskai
© „Klubas“ (R.Danisevičiaus nuotr.)
„Turbūt jis suprato, kad verslu nepridera užsiimti mūsų tarnyboje, ir dėl to priėmė sprendimą pasitraukti“, - DELFI sakė Ž. Pacevičius. Jo teigimu, M. Vasiliauskas iš darbo išeis kitą savaitę, kai visu savo darbus ir dokumentus perduos kolegoms.

Ketvirtadienį STT nusprendė pradėti M. Vasiliausko tarnybinės veiklos patikrinimą, nes spaudoje pasirodė publikacijų, jog dirbdamas ikiteisminio tyrimo įstaigoje jis užsiima verslu. Įtariama, kad jis vykdė nekilnojamojo turto sandorius bei kitus su šiomis faktinėmis aplinkybėmis siejamus veiksmus.

Jeigu informacija būtų pasitvirtinusi ir būtų nustatyti tarnybinio nusižengimo požymiai, STT vadovas būtų sprendęs dėl tarnybinių nuobaudų skyrimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.