aA
Ketvirtadienį įsigaliojo Konkursų į valstybės tarnautojo pareigas organizavimo tvarkos pakeitimai, pagal kuriuos konkursų į valstybės tarnautojų pareigas egzamino žodžiu eiga - konkurso komisijos narių klausimai ir pretendentų atsakymai - turi būti fiksuojami darant skaitmeninį garso įrašą, rašoma Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos pranešime.
Skelbimas, darbuotojų paieška, siūlomas darbas
© DELFI (E.Digrytės nuotr.)
Pasibaigus konkursui, skaitmeninis garso įrašas turi būti perkeliamas į kompiuterinę laikmeną, pridedamas prie konkurso protokolo ir saugomas konkursą organizavusioje įstaigoje teisės aktų nustatyta tvarka.

Visi pretendentai, dalyvavę konkurse į valstybės tarnautojo pareigas, po konkurso rezultatų paskelbimo, turės teisę susipažinti su konkurso protokolu, savo išspręstu testu ir savo egzamino žodžiu dalies skaitmeniniu garso įrašu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.