aA
Vilniuje prie geležinkelio stoties penktadienio vakarą kilęs incidentas tarp praeivių ir stoties apsaugininkų liudininkams priminė kovinį filmą. „Išvydę ginklą praeiviai išsilakstė į šalis“, „taksistas koja išmušė pistoletą iš rankos“, - DELFI pasakojo praeiviai, tačiau sostinės policijoje toks incidentas neužfiksuotas, saugos bendrovės vadovybė taip pat nieko nežino.
Muštynės prie geležinkelio stoties
© DELFI skaitytojo nuotr.
DELFI skaitytojų teigimu, incidentas prie geležinkelio stoties kilo po to, kai automobilis nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusių žmonių, kelis iš jų kliudė. Vienas pėsčiųjų spyrė į mašinos ratą. Tuomet iš automobilio iššoko trys bendrovės „Gelsauga“ uniformomis vilkintys vyrai ir pamėgino „partrenktus“ pėsčiuosius įsisodinti į automobilį.

Vidury gatvės įsiplieskė muštynės – pėsčiųjų ginti puolė daugiau žmonių.

„Tada vienas apsaugininkas išsitraukė pistoletą ir ėmė taikytis į žmones. Muštynes stebėję praeiviai kaip mat išsilakstė - kaip kino filme. Laimei, prišoko vienas taksistas ir koja išmušė ginklą apsaugininkui iš rankos. Žmonių spardomas pistoletas ritinėjosi ant grindinio“, - DELFI pasakojo įvykio liudininkas.

Jo teigimu, policijos pareigūnai į incidento vietą nesuskubo. Pagaliau atvykę jie esą grąžino pistoletą jo savininkui ir išsivežė abu pėsčiųjų perėjoje „partrenktus“ praeivius.

Liudininko teigimu, po incidento gatvėje liko 5 sumušti žmonės: „Nosys buvo kruvinos“.

Bendrojo pagalbos centro (BPC) viršininko pavaduotojas Tadas Maroščikas DELFI patvirtino, kad praėjusį penktadienį 19 val. 08 min. buvo gauti keli pagalbos prašymai telefonu 112 ir į įvykio vietą išsiųsti policijos pareigūnai.

Vėliau BPC tarnyboje užfiksuota, kad pareigūnai incidentą „išsiaiškino vietoje“.

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato atstovai DELFI informavo, kad jokio į liudininkų pasakojimus panašaus incidento penktadienį nebuvo užfiksuota.

Bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ dukterinės įmonės „Gelsauga“ vadovas Algirdas Satkauskas patikino nieko apie tokį incidentą taip pat negirdėjęs.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.