aA
Po nesėkmingo bandymo apvogti „Hansabanko“ bankomatą Vilniuje, į darbą kibo ir Akmenės ilgapirščiai. Naktį iš pirmadienio į antradienį nenustatyti asmenys bandė apšvarinti rajono poliklinikoje esantį to paties banko pinigų išdavimo aparatą.
Bankomatas, banko kortelė, kreditinė kortelė, pinigai
© Corbis/Scanpix
Kad kažkas bando įsilaužti į poliklinikos patalpose esantį „Hansabanko“ bankomatą, pareigūnai pranešimą gavo 2.26 val. suveikus jame įrengtai signalizacijai. Pasak policijos viršininko Gintauto Narušio, vagys bandė išardyti galinę bankomato dalį, tačiau suveikus signalizacijai iš karto paspruko iš įvykio vietos.

„Poliklinikoje dar dirba mūsų pareigūnai ir aiškinasi įvykio aplinkybes“, - viršininko teigimu, pareigūnams kol kas nepavyko nustatyti įtariamųjų.

Kiek bankomate buvo pinigų, neatskleidžiama, tačiau gali būti, kad nusikaltėliai žinojo, jog jį išvakarėse galėjo papildyti banko darbuotojai.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.