aA
nusikaltėlis, suimtasis, antrankiai
© Scanpix
Visi pasienio ruože esantys asmenys privalo turėti ir pareigūnams paprašius pateikti asmens dokumentus, tad VSAT pareigūnai vaikiną tapatybės nustatymui pristatė į užkardą.

Tačiau, kaip praneša VSAT, iššaukiančiai besielgiantis chuliganas nesiliovė triukšmauti ir mėgino pabėgti iš užkardos, todėl pasieniečiai jį uždarė į laikino sulaikymo patalpą.

Tačiau vaikinas nenurimo ir čia – jis ėmė spardyti sienas bei duris, garsiai šaukti, todėl triukšmadarį pasieniečiams teko tramdyti antrankiais.

Nustatyta, kad tai aštuoniolikmetis Lietuvos pilietis, Šalčininkų rajono gyventojas. Triukšmadarys išblaivinti buvo uždarytas į Šalčininkų rajono policijos komisariato areštinę.

Jam nustatytas 1,82 promilių girtumas.

Už tai, kad būdamas pasienio ruože vaikinas neturėjo asmens dokumento jam pradėta administracinė teisena dėl pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo. Chuliganui taip pat pradėta administracinė teisena už pasipriešinimą bei teisėtų VSAT pareigūnų reikalavimų nevykdymo. Ją nagrinės Šalčininkų rajono apylinkės teismas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.