aA
Praėjusį savaitgalį Alytaus Ramybės gatvėje esančiame name rasti net trys nuo neaiškios kilmės apsinuodijimo mirę žmonės. Aukos rastos 85 metų Emilijai Šeštokienei priklausančiame name. Kol kas neaišku, kada mirtis ištiko namo šeimininkę, 63 metų jos dukrą Ireną Andriuškevičienę ir šios bendraamžį sugyventinį Igną Paužą. Visus namo gyventojus be gyvybės ženklų gulinčius atskirose lovose šeštadienį surado I.Paužos aplankyti atėjęs brolis Kostas. Paskutinį kartą vyriškis su broliu buvo bendravęs balandžio 1-ąją.
alkoholis, degtinė
© Corbis
Šis namas visoje gatvėje buvo žinomas kaip landynė, kurios gyventojai smarkiai piktnaudžiavo alkoholiu.

Juos pažinojusiųjų teigimu, kompanija dažniausiai svaigindavosi pilstuku, todėl neatmetama galimybė, kad nuo jo visi trys ir mirė.

Pasak kaimynų, trijulė pragyvendavo iš neįgalios E.Šeštokienės (moteris buvo netekusi vienos kojos) pensijos. Per naktis iš jų namo aidėdavo girtos dainos. Ramybės artimiausiai kaimynei nebūdavo ne tik naktimis, bet ir dienomis, I.Andriuškevičienė ne kartą buvo grasinusi susidorojimu, o visai neseniai įtūžio apimta kapojo kirviu duris, buvo padegusi tvartelį.