aA
Paskalos apie Britney Spears ir Britanijos princą Williamą dar labiau suaktyėjo, kai paaiškėjo, kad daininkė Didžiojoje Britanijoje planuoja pirkti 1,5 mln svarų vertės prabangų namą.
Kaip teigia Britanijos bulvarinė spauda, Spears susidomėjo prabangiu nekilnojamu turtu šalia Haigrovo, kuris yra tik už 20-ies minučių kelio nuo Williamo užmiesčio rezidencijos Gločesteryje.

Pranešimuose teigiama, kad daininkė yra numačiusi pirkti Charlton Kings kaimelyje esantį namą, į kurį persikeltų gyventi su savo motina. Jame yra septyni miegamieji, sauna bei teniso aikštelė.

Milijonierius Robertas Deaconas prisipažino, kad jo nuosavybe domėjosi pop žvaigždė, tačiau jis nepatvirtino, kad tai buvo Britney Spears. Tašiau atsiimdama savo prizą neseniai vykusiuose Amerikos muzikos padovanojimuose Britney pareiškė: "Aš pradėjau įrašinėti savo naująjį albumą, be to, aš perku namą Didžiojoje Britanijoje, nes man reikia tam tikro europietiško pagrindo."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.