aA
Gerą regėjimą turintis Vakarinės Anglijos miestelio gyventojas, iškvietė gyvūnų gelbėjimo tarnybos darbuotojus, kai bažnyčios varpinėje pastebėjo įstrigusią pelėdą. Tačiau kai gelbėtojai pasibeldė į Šv. Mykolo bažnyčios duris, bažnyčios tarnautojai jiems pasakė, jog tai iškamša.
Ją į varpinę įkėlė vietinės optikos reikmenų parduotuvės darbuotojai, kad parduotuvės pirkėjai galėtų išbandyti įrangą.

"Kai gelbėtojai atvyko į bažnyčią, teigdami, jog atvyko gelbėti įstrigusio paukščio, jiems buvo atsakyta, kad jam jau nebereikia pagalbos", - pasakojo parduotuvės "Ace Cameras and Optics" darbuotojas Robinas Goweris.

"Pelėdą vadiname "Ollie", kurią į bažnyčios varpinę įkėlėme prieš dvejus metus, tačiau paukščių iškamšas ten laikome jau penkerius metus ir iki šiol dar nė karto neturėjome dėl to jokių keblumų. Iškamšą pastebėjęs žmogus, ko gero, turi puikų regėjimą", - sakė jis.

R.Goweris teigė, jog nepaisydama šios klaidos, parduotuvė ir toliau paukščių iškamšas laikys bažnyčios bokšte, kad pralinksmintų savo pirkėjus ir suteiktų jiems galimybę išbandyti teleskopus.

"Per dvejus metus dėl oro sąlygų Ollie jau šiek tiek susidėvėjo, tad netrukus turėtumėm vėl skambinti iškamšų gamintojui", - sakė jis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.