aA
Šilalės rajone į autoįvykį ketvirtadienio vakarą buvo patekę iš agitacinio koncerto važiavę Trim tigrais praminti populiarieji operos solistai Virgilijus Noreika, Edvardas Kaniava ir Vladimiras Prudnikovas.
"Trys tigrai"
"Trys tigrai"
© DELFI
Tądien po socialdemokratų kandidato į prezidentus Vytenio Andriukaičio susitikimo su rinkėjais, jie koncertavo telšiškiams.

Vakarop Seimo kanceliarijos automobiliu "VW Passat", kurį vairavo transporto ūkio vairuotojas Šarūnas Bagdonas, "Trys tigrai" vyko į Vilnių.

Greitkeliu artėjant prie Kryžkalnio, apie 20 val. 15 min. iš vairuotojo pusės staiga į kelią išbėgo būrys šernų, jų buvo maždaug 12. Įvyko susidūrimas.

"Šernas tai krito vienas, laimei, kad ne mes", - BNS sakė vienas tenorų E.Kaniava, autoįvykio metu sėdėjęs priekyje prie vairuotojo.

Vienas laukinių gyvūnų buvo nublokštas automobilio ir nugaišo. Kiti pabėgo.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Automobilis apgadintas.

Solistai į Vilnių grįžo Seimo nario V.Andriukaičio automobiliu.

V.Andriukaitis yra socialdemokratų kandidatas gruodžio 22 dieną vyksiančiuose prezidento rinkimuose. Seimo narys E.Kaniava yra Socialdemokratinės koalicijos frakcijos narys.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.