aA
Iš Kauno teritorinės muitinės sandėlių Vilijampolės rajone vagys nuvarė sunkvežimį, kuriuo buvo gabenama mobiliojo ryšio bendrovės "Tele2" išankstinio apmokėjimo paslaugos "Pildyk" kortelių siunta.
Telefono numeris
Iš pradžių paskelbę, kad pavogtų kortelių skaičius siekia 250 tūkst., "Tele2" vėliau pranešė šį skaičių tikslinanti ir kol negalinti nurodyti net apytikrio pavogtų kortelių skaičiaus.

"Ar tai buvo sunkvežimio, ar mūsų produkto vagystė, nežinia", - sakė bendrovės "Tele2" komercijos direktorius Pranas Kuisys.

Jo teigimu, iš Vokietijos ten pargabentas korteles atgabenęs sunkvežimis dingo apie 13 val., vairuotojui palikus jį be priežiūros.

Sunkvežimis, kuriuo buvo vežamos kortelės, mobiliojo ryšio bendrovei nepriklauso.

Bendrovė "Tele2" perspėja, kad visos pavogtos "Pildyk" paslaugos kortelės jau yra užblokuotos, todėl įsigijus jas iš nepažįstamų asmenų, internete, turguje ir kitose neoficialiuose prekybos vietose, bus prarasti sumokėti pinigai.

Apie įvykį pranešta teisėsaugos pareigūnams.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.