aA
Kaune sulaikyti ir trys praeivių apiplėšinėjimais įtariami jaunuoliai, iš kurių du teismas trims mėnesiams leido suimti.
Vagis
Policijos pareigūnai antradienį sulaikė Kauno statybininkų rengimo centro moksleivį 14-metį Arną J., niekur nesimokantį ir nedirbantį 17-metį Ramūną K. ir nedirbantį 18-metį Vilių Vilkauską, pranešė Kauno Dainavos policijos komisariatas. Du pastarieji už vagystes jau yra teisti, jiems bausmės vykdymas buvo atidėtas.

Arno J. ir Ramūno K. pavardžių policija neskelbia, nes jie dar nėra sulaukę pilnametystės.

Jaunuoliai įtariami antradienio vakarą Kovo 11-osios gatvėje iš moters išplėšę rankinę. Vienas jų priėjęs iš nugaros smogė riešu moteriai į sprandą, o kitas pastvėrė rankinę. Po to jaunuoliai pamatė policininkus ir, pamanę, kad juos pakvietė nukentėjusioji, numetę rankinę pradėjo bėgti. Tačiau policija visus tris jaunuolius sulaikė.

Paaiškėjo, kad tie patys jaunuoliai praėjusią savaitę V.Krėvės prospekte buvo užpuolę po darbo namo ėjusią Kauno vyriausiojo policijos komisariato komisarę inspektorę B.J.. Iš jos irgi buvo išplėšta rankinė. Pareigūnė patyrė 200 litų nuostolį.

Spėjama, kad ši grupė yra padariusi ir daugiau nusikaltimų Dainavos mikrorajone.

Teismas ketvirtadienį leido trims mėnesiams suimti Ramūną J. ir V.Vilkauską.

Tyrimą atlieka Kauno Dainavos policijos komisariatas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.