aA
Klausimas

Man 33-eji metai. Dažnai ant smakro iškyla skausmingų vidinių spuogų. Tokie jie išlieka kelias dienas, tik vėliau išlenda į paviršių. Kuo kosmetologai gali padėti tokiais atvejais? Ar tikslingas veido valymas, esant tokiems vidiniams spuogams? Ir apskritai, kaip patartumėte man pačiai su jais elgtis?

Iš anksto dėkinga,
Aistė

Atsakymas

Miela Aiste,

dažniausiai spuogai ant smakro būna hormoninio tipo, nemačius Jūsų veido nežinau, ar Jums padėtų valymas, bet yra kitokių procedūrų padedančių šią problemą išspręsti: įvairios ampulės, kaukės ir pan. Pati šių spuogų nespaudinėkite jokiu būdu, nes gali likti randeliai ar dėmės, jau nekalbant apie tai, kad galite sukelti kokį užkratą.

Namuose siūlyčiau naudoti KLERADERM "Purissima" kremą, reguliuojantį odos riebumą (tose vietose, kur dažniausiai beria). Kasdien, ryte (vakare reikėtų tepti visą smakrą šiuo produktu, kitoms vietoms drėkinamąjį arba anksčiau naudotą kremą).

Jeigu turite dar klausimų, skambinkite man tel.: 215 34 17

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.