aA
Valstybinės saugaus kelių eismo inspekcijos darbuotojai, budintys Rubliovo-Uspenskojės plente, kuriuo į užmiesčio rezidenciją važiuoja valstybės vadovas, vamzdyje po kelio važiuojamąja dalimi antradienį surado tris dėžes su sprogmenimis, iš viso sveriančiais 40 kilogramų.
Vladimiras Putinas
© EPA-ELTA
Tai paneša interneto tinklalapis www.kommersant.ru, remdamasis informacijos agentūra "REGNUM".

"REGNUM" duomenimis, sprogmenys rasti prie geležinkelio linijos Usovo- Maskva-Belorusskaja pervažos vamzdyje po kelio važiuojamąja dalimi.

Pasak teisėsaugininkų, kuriais remiasi agentūra, išvakarėse specialiosios tarnybos gavo informacijos, kad rengiamas pasikėsinimas į pirmuosius valstybės asmenis.

Kaip rašo agentūra, tikrinant šią informaciją ir buvo surasti minėti sprogmenys, Remdamasi teisėsaugos institucijomis agentūra praneša, kad išvakarėse prie šios geležinkelio pervažos buvo pastebėtas "padidėjęs pašalinių žmonių aktyvumas" - "čia "buvo įrengiami nauji reklamos skydai, vykstant darbams toje vietoje buvo juodas "Mercedes" tamsintais stiklais".

"REGNUM" taip pat praneša, jog dėl incidento Rusijos prezidentas antradienį atvažiavo į savo užmiesčio rezidenciją kitu keliu - Naujuoju Rygos plentu.

Šios informacijos kiti šaltiniai kol kas nepatvirtino.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.