aA
Ant minkštasuolio nusnūdęs jaunuolis vidurnaktį pakirdo iš miegų ir išvydo priešais stovintį transvestitą, kuris mūvėjo odinėmis kelnaitėmis. Įsibrovėlis Johnui Halliday pareiškė esąs geriausias jo draugas ir pabėgo.
Transvestite
Likusią nakties dalį J.Halliday praleido mamos namuose, bet grįžęs į savo būstą rado transvestito paliktą laiškelį, siūlantį pasimylėti.

Dvidešimtmetis Jungtinių Valstijų Daremo apygardos Stenlio miestelio gyventojas J.Halliday laikraščiui "The Northern Echo" sakė: "Pabudęs pamačiau įvestas į mane akis. Siaubingai išsigandau. Pašokau ir paklausiau, kas jis toks ir ką čia veikia. O jis pasakė, kad yra mano geriausias draugas ir pabėgo. Tam keistuoliui tikrai buvo ne visi namie".

Raštelyje ranka buvo pakeverzota: "Esu visada pasirengęs, jei tu tik nori. Jeigu nori sekso su tranzistoriumi, palik žinutę tualetuose".

Įsibrovėlis buvo baltaodis, mūvėjo odinėmis moteriškomis kelnaitėmis ir avėjo sandalais, buvo užsimaukšlinęs skrybėlę ir šviesių ar pilkų plaukų peruką iki pečių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.