aA
Sekdami įtariamųjų automobilių vagystėmis batų pėdsakais, Vilniaus miesto ir rajono policininkai atsekė iki vieno iš jų namų. Pareigūnų užkluptas įtariamasis prisipažino padaręs nusikaltimą ir papasakojo apie savo bendrus.
Penktadienio naktį Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) V iešosios policijos (VP) patrulinės rinktinės (PTR) pareigūnai gavo nurodymą vykti į pagalbą Autotransporto vagysčių skyriaus darbuotojams.

Pasak VPK spaudos tarnybos, a tvykę į Zujūnų gyvenvietėje esantį karjerą, patruliai rado išrinktą automobilį "GAZ 2410" be valstybinių numerių, taip pat automobilį "ZAZ 968" be valstybinių numerių. Pastarasis buvo įstumtas į mišką.

Prie šių automobilių stovėjo automobilis "VAZ 21011", kuriuo buvo atvykę įtariamieji vagyste. Nuo "Žigulių" į miško gilumą vedė įtariamųjų pėdos. Pareigūnai nusekė šiais pėdsakais.

Maždaug už pusantro kilometro pėdsakai išvedė į kelią, kur sankryžoje, kaip rodė pėdsakai, įtariamieji išsiskyrė. Dviem pėdsakais nuėjo Vilniaus rajono policijos darbuotojai, o Vilniaus miesto patrulius vieno įtariamojo pėdos atvedė į Vilniaus rajono Maskoliškių kaimo sodybą.

Identiškus batų pėdsakus pareigūnai rado ir sodybos kieme. Iš sodybos išėjo vaikinas, kuris prisistatė 17-mečiu M. Š. Jis iš pradžių neigė, kad buvo kur nors išėjęs iš namų. Kai buvo sulyginti batų pėdsakai, jaunuolis prisipažino, kad su draugais nutempė automobilį "Volga" į mišką.

Sulaikytasis nurodė kitų kartu su juo buvusių trijų įtariamųjų duomenis. Juos sulaikė Autotransporto vagysčių skyriaus darbuotojai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.