aA
Sekmadienį Vilniaus mokytojų namai pakvietė vilniečius žaismingai atsisveikinti su Kalėdų eglutėmis. Vaikai buvo kviečiami ne tik atsinešti Kalėdų eglutes, kurios iš šventės sugrįš atgal į mišką, bet ir parašyti Kalėdų seneliui laiškus. Sostinės mokytojų namai taip jau 8 metai primena, kad po švenčių nevalia išmesti eglučių į gatvę.
Eglės
Eglės
© ELTA
Sekmadienį nuo 11.30 val. Mokytojų namų kiemas pavirto žaidimų aikštele, vaikus po kiemą vežiojo arkliukas, vaikai statė pilį - namus eglutei, rašė Kalėdų seneliui laišką.

Vaikai taip pat galėjo išbandyti savo taiklumą, miklumą, rungtyniauti estafetėse. Vidurdienį vyko linksma "Teatriuko" programa - atsisveikinimas su eglute.

Šią savaitę vilniečiai atsisveikins ir su dviem didžiausiomis miesto eglėmis Rotušės ir Katedros aikštėse. Pirmadienį bus nupuošta Kalėdų eglutė Katedros aikštėje, antradienį - eglutė Rotušės aikštėje.

Atitinkamai antradienį ir trečiadienį eglutes atgal į mišką išgabens specialiosios paskirties akcinės bendrovės (SP AB) "Vilniaus zunda" darbininkai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.