aA
Brazilijoje nuteistas žagintojas ketvirtadienį nusipjovė lyties organą ir nuleido jį į klozetą, tikėdamas, jog tai leis jam priartėti prie Dievo.
Kalėjimo sargybiniai anksti rytą rado 23 metų Flavio dos Santosą Cruzą (Flaviju duz Santosą Krusą) dejuojantį ir paplūdusį krauju. Jis buvo nusipjovęs varpą skutimosi peiliuku.

"Jo gyvybei pavojus nebegresia, bet šlapintis jam dabar teks per vamzdelį", pareiškė urologas, operavęs F. dos Santosą Cruzą Andradinos miestelyje, kuris yra maždaug už 660 km nuo didžiausio Pietų Amerikoje San Paulo miesto.

Pasak F. dos Santoso Cruzo, šiam žygiui jį įkvėpė Evangelija. "Jėzus sako, kad jeigu tavo ranka ar koja gundo tave nusidėti, tai reikia ją nukirsti ir mesti šalin, nes geriau sužalotam įeiti į gyvenimą, negu būti įmestam į amžinąją ugnį", aiškino jis vietos žinių agentūrai.

Tačiau F. dos Santosas Cruzas nenusipjovė sėklidžių. Pasak gydytojo, jam galės įvykti ejakuliacija, pavyzdžiui, sapnuojant, liks galimybė net apvaisinti moterį, tačiau tik su medikų pagalba.

Kalėjimo pareigūnai iš karto negalėjo pasakyti, kiek moterų jis išžagino ir kokiam laikui jis nuteistas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.