aA
Netrukus ant Singapūro automobilių numerių gali atsirasti žodis "SEX". Tam gali pritarti ir šalies, kurioje, beje, draudžiama kramtomoji guma, valdžios žinybos. Singapūro automobilių numeriuose paprastai yra rašomas trijų raidžių derinys. Deriniui "SEX” eilė ateis tik po dvejų - trejų metų.
Automobilio vairuotoja
Automobilio vairuotoja
Šalies Sausumos transporto žinyba, prieš leisdama šios serijos numerius, ketina pasikonsultuoti su policija, transporto priemonių asociacija bei visuomene. Beje, neseniai atliktos apklausos metu paaiškėjo, kad net 6 iš 10 Singapūro gyventojų pritaria tokių automobilių numerių išleidimui.

“Automobiliams susidūrus, šios trys raidės galės sumažinti vairuotojų patirtą stresą ar net prajuokinti,” teigė vienas iš Singapūro gyventojų. “Taigi kodėl neišbandžius šių numerių ir nepažiūrėjus, ar sumažės automobilių susidūrimų skaičius?"

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.