aA
Egipto Aleksandrijos mieste viena aukai skirta avis, tarsi iš anksto tai numačiusi, nustūmė savo šeimininką nuo triaukščio pastato stogo, antradienį pranešė policija.
Sheep
Pasak pareigūnų, 56 metų žuvusysis Waheebas Hamoudah (Vahibas Hamuda) dirbo policijos skyriuje kovai su vengiančiaisiais mokėti mokesčius. Jis šėrė avį ant namo stogo, kur ji "ganėsi", kai augintinė pastūmė savo šeimininką.

Pirmadienį kaimynai apačioje rado paplūdusį kraujais vyriškį. Nelaimingasis patyrė kelis kaulų lūžius. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau ten netrukus mirė.

Pastarąsias šešias savaites V. Hamoudah penėjo savo avį, ketindamas kovo pradžioje paskersti ją ir paaukoti musulmoniškai Eid al Adhos šventei.

Egipte nemažai miesto gyventojų laiko gyvulius ant namų stogų, balkonuose ar rūsiuose, kurie dažniausiai būna paaukojami per Eid al Adhos šventę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.