aA
Pirmąjį Britanijoje atvirai demonstruojamą liesbiečių plakatą galima išvysti visai netoli Londone įsikūrusios Reklamos standartų agentūros centrinės būstinės. Gėjams ir lesbietėms skirtą internetinę svetainę queercompany.com reklamuojančiame plakate parašytas šūkis "Ačiū tau, Dieve, už moteris".
Queercompany
Beje, tik pasirodžius plakatui, Reklamos standartų agentūra sulaukė nemažai gyventojų skundų. "Mes tikimės sulaukti tikrai daug skundų dėl šio plakato. Daugeliui tėvų ir bažnyčios atstovų jis tikrai nepatiks," teigė šaltinis iš agentūros.

Beje, kitame interneto kompaniją reklamuojančiame plakate galima taip pat išvysti apsikabinusius du apsinuoginusius vyrus. Prieš kelis mėnesius "Queercompany" reklamavo plakatas, kuriame buvo vaizduojamos dvi rankomis susikibusios moterys, o šūkis skelbė: "Jokių baltų vedybų, atleisk mama."

Henriettos Morrison iš "Queercompany" teigimu, šie reklaminiai plakatai yra skirti gėjams ir lesbietėms.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.