aA
Vašingtonas, gruodžio 30 d. (dpa-ELTA). Po trijų savaičių iš Baltųjų rūmų turintis išsikraustyti JAV prezidentas Bilas Klintonas (Bill Clinton) ir jo žmona Hilari (Hillary), atrodo, jau nusižiūrėjo kitą svajonių namą. Kaip penktadienį tvirtino JAV žiniasklaida, jų akį patraukė vila vienoje geriausių Vašingtono vietų, už kurią pardavėjas reikalauja 3,5 mln. dolerių.
Billas Clintonas
Tačiau Klintonai (Clintons), kaip skelbiama, tiek tikrai nesiruošia mokėti.

1951 metais pastatyta vila turi šešis miegamuosius, pusseptinto vonios kambario ir baseiną kieme. Ji yra netoli Brazilijos, Bolivijos, Danijos ir Didžiosios Britanijos ambasadų bei JAV viceprezidento rezidencijos. Papildomą kvartalo privalumą sudaro tai, kad jame nuolat patruliuoja policija.

Kadenciją baigiantis B.Klintonas (Bill Clinton) su žmona jau turi namą Niujorko valstijoje, kurią H.Klinton (Hillary Clinton) atstovaus atnaujintos sudėties Senate. Šį namą jie pirko už 1,7 mln. dolerių.

B.Klintonas (Bill Clinton) sausio 20 dieną valstybės vairą perduos savo įpėdiniui respublikonui Džordžui V.Bušui (George W.Bush).

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.