aA
Apversta ANZUS reiškia, kad žmogus prarado ryšį su egregoru. Norint pakeisti padėtį, būtina nustoti veikti ir išanalizuoti susidariusią situaciją bei dvasinę būseną. Apversta ANZUS - tai Aukštesnio pasaulio "Ne". Tai nėra draudimas, o perspėjimas, kad toliau - praraja, kad metodai neadekvatūs, kryptis neteisinga. Taip atsitiko todėl, kad "įkritote" į save ir "iškritote" iš egregoro. Žmogus perėjo prie primityvių schemų, o gyvenimas pakankamai sudėtingas.
Apversta runa ANZUS
Apversta runa ANZUS
Mantinės reikšmės

Situacija: nutrauktas ryšys.

Iššūkis: išsiaiškinimas.

Perspėjimas: pasyvumas, kurio priežastis yra įsitikinimas, kad visos pastangos bevaisės.

Nurodymas: laikas valyti užterštą šulinį.

Patarimas: apsidairykite aplink ir imkitės darbo.

Paguoda: įgytas aiškumas panašus į brangų ženšenį, kurio paieškos jau savaime - jaudinantis nuotykis.

Apversta ANZUS skamba paprastai: "Jūsų situacijos analizė yra klaidinga".

Apversta ANZUS byloja apie neetišką elgesį. Etika suvokiama kaip atitikimas egregoro programoms. Neetiška spręsti savo problemas egregoro sąskaita. Apversta ANZUS iškrinta tada, kai žmogus sąmoningai arba nesąmoningai imasi triukų, gudrybių ir apgaulės. Todėl reikėtų pamąstyti apie vidinį sąžiningumą, savęs apgaulę, asmeninius interesus ir ego. Žmogui duodami ženklai, bet jis nekreipia į juos dėmesio.

Apversta ANZUS byloja apie tinginio priešinimąsi mokymuisi, prilipimą prie ego interesų.

Apversta ANZUS iškrinta tada, kai žmogus nesilaiko reikiamo ritmo mokymosi procese. Pavyzdžiui, pernelyg skuba arba delsia. Jis prarado tikslą, kurį padės rasti tik malda arba intelektualinis susikaupimas.

Apversta ANZUS perspėja, kad mums duodami abejotini pasiūlymai.

Chironas simbolizuoja vertikalų ryšio kanalą. Atsakymas į klausimą gali būti gautas tik įveikus paviršutiniškumą, buitinį lygmenį ir pasinėrus į save. Chirono principas byloja: mokyti galima tik dieviškumo. Tikras mokymo tikslas - atskleisti žmogaus dieviškumą. Todėl visos pamokos turi padėti priartėti prie žmogaus archetipo, apdovanoto visomis įmanomomis dorybėmis.

Mes mokomės tada, kai susiduriame su prieštaravimais. Pakilę į aukštesnį suvokimo lygmenį, mes suvokiame savo prieštaravimų esmę. Tai - sunkus uždavinys, reikalaujantis pakeisti sąmonę.

Bet kuri problema - tai poliarinių jėgų susidūrimas. Pagrindinis mokymo principas - pakilti virš poliariškumo. Tekstas visada pateikiamas netikėta forma. Svarbiausia informacija dažnai būna ne ten, kur jos ieškome.

Kaip bebūtų keista, pasimetimas būdingas tik žmogui, kuris yra tarpinė grandis tarp instinktais besivadovaujančių gyvūnų ir sąmoningai gyvenančių Dievybių. Žmogaus gyvenimas gali tapti normalus ir sveikas, jeigu jis nusileis į gyvūnų pasaulį. Daugelis žmonių mėgaujasi tokiu primityvizuotu gyvenimo būdu.

Kitas variantas - pakilti iki šventųjų lygio. Tai irgi suteikia laimę, tik visai kitokio lygmens. Chironas ir yra žmogiškos prigimties vedlys nuo gyvuliškumo iki Dieviškumo.

Apverstos ANZUS problemos

Dažnai apversta ANZUS atneša liūdesį ir apatiją. Tačiau nereikia liūdėti dėl tariamai nutrūkusio ryšio. Ryšys niekada nenutrūksta. Pasaulis gyvas, egregorai dirba, Dievybės veikia,žmonės kuria - procesas tęsiasi. Ryšys negali būti nutrauktas, jis tik gali būti šiek tiek prislopintas. Reikia ramiai žiūrėti į supratimo stoką. Tai natūralus augimo procesas. Būtina pamilti šį procesą.

Apversta ANZUS byloja apie tai, kad kažkas trukdo priimti gyvenimo dovanas. Reikia rasti tą "kažką". Dažniausiai trukdžiai slypi pačiame žmoguje.

Apatija trukdo gauti dovanas. Bevaisių pastangų nebūna. Bet kuri pastanga turi pasekmę, turi rezultatą. Kartais būna periodai, kai galvoje - migla, kuri kartais prasisklaido. Tai pateisinama ir dėsninga. Ir kuo ramiau mes į tai reaguosime, tuo greičiau rasime atsakymą.

Būrėja Jurga