aA
Naujoji ergonominė “DataHand” klaviatūra turi 132 klavišus, daugiau nei bet kuri įprastinė išplėsta klaviatūra. Valdymas vykdomas prie pirštų galų išdėstytais penkiais specialiais klavišais, nykščiais galima perjungti atskirus keturis darbo rėžimus, todėl dirbant nebereikia daugybės rankų judesių.
"Datahand"
Dėl šios klaviatūros formos ir klavišų išdėstymo bus galima beveik panaikinti rankų riešų, pečių, nugaros ir kaklo skausmus, kurie kyla naudojantis įprasta klaviatūra.

Naujojo įrenginio vartotojai nebeturės taikytis prie stresą sukeliančių klaviatūrų. Šiuo metu “DataHand” yra efektyviausias įprastos klaviatūros ir pelės pakaitalas rinkoje.

Įrenginys savo išvaizda kardinaliai skiriasi nuo įprastos klaviatūros. Vartotojas dirbdamas gali pilnai išnaudoti abi rankas.

“DataHand” klavišai išdėstyti trimis lygiais aplink pirštų galus. Prie kiekvieno piršto yra po penkis mygtukus. Šeši specialūs jungikliai yra prie kiekvieno nykščio, du iš jų yra žemiau piršto. Įvairiomis mygtukų kombinacijomis galima perjungti atskirus valdymo lygmenis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.