aA
Nežinomas įsilaužėlis “CNN.com” tinklalapyje su rimtomis naujienomis paliko ir savo žinutę, kurioje buvo pranešama, kad buvo kėsintasi į “Metallica” būgnininką Larsą Ulrichą.
Larsas Ulrichas
Larsas Ulrichas
Larsas Ulrichas buvo pirmasis muzikantas, neigiamai atsiliepęs apie keitimosi muziką sistemą. Straipsnyje buvo teigiama, kad jis tariamai liko vos gyvas po to, kai vienas iš “Napster” fanų į jį paleido dvi kulkas. Prie aukos prisiartinęs nusikaltėlis ištarė: “Tu nužudei “Napster”. Nusikaltimas buvo įvykdytas Austino mieste Teksaso valstijoje

Tačiau realiame gyvenime tokių įvykių tikrai nebuvo. Tačiau grupės “Metallica” priešiškumas kompanijai “Napster” ir jos produktams jau susilaukė daugelio paprastų interneto vartotojų nepritarimo. L.Ulrichas netgi buvo nušvilptas kai pasirodė “MTV Video Music Awards” apdovanojimuose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.