aA
Vilniuje ketvirtadienio vakarą neblaivus policininkas sukėlė avariją, kurioje susižalojo pats, buvo sužalotas kartu vykęs jo kolega ir civilė keleivė. Apgadinti 4 automobiliai. Pasak Policijos departamento, avarija įvyko apie 23 val. 20 min. Vilniuje, Savanorių-Žemaitės-Pietario gatvių sankryžoje.
Čia neblaivaus 39 metų Vilniaus miesto 3-ojo policijos komisariato jaunesniojo inspektoriaus R. K. vairuojamas automobilis "Toyota Starlet" atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį "Mercedes Benz E 280" ir į gretima juosta važiavusį automobilį "VW Passat".

Nuo smūgio automobilis "Mercedes Benz" atsitrenkė į priekyje stovėjusį automobilį "Volvo 850".

Įvykio metu nukentėjo automobilį "Toyota Starlet" vairavęs policininkas ir 37 metų keleivė A. V. bei kartu važiavęs 25 metųVilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato policininkas V. R.

2-ojo policijos komisariato pareigūnui per avariją lūžo koja, jis paguldytas į ligoninę.

Automobilį vairavęs Vilniaus 3-ojo policijos komisariato jaunensysis inspektorius R. K. autoįvykio metu buvo ne tarnyboje. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Netarnyboje buvo ir kartu su juo vykęs kolega.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.